Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul Romaero a demisionat după nici o lună de mandat: 'Am decis că e mai bine să las locul altcuiva'

demisie

Generalul (r) Ștefan Dănilă, fost șef al Statului Major General al armatei a demisionat din funcția de director general al Romaero după 16 zile de la momentul numirii sale pentru un mandat provizoriu de patru luni.

„...am aflat ca soluțiile gândite de mine nu sunt aplicabile și nici nu vor fi prea curând. Dar exista altele. Eu nu stăpânesc acele mecanisme (…) am decis ca e mai bine sa las locul altcuiva, cât mai repede, pentru a face ce trebuie, adică ceea ce eu nu știu”, a scris generalul vineri pe pagina sa de socializare.

Ștefan Dănilă a fost numit în funcție pe 29 decembrie 2021, când l-a înlocuit pe Silviu Grecu, al cărui mandat a fost revocat de Consiliul de Administrație al firmei.

Potrivit umbrela-strategica.ro, Romaero este listată la Bursa de Valori București. Structura acționariatului este: Ministerul Economiei – 56,7 la sută, SIF Muntenia – 23,2 la sută, Fondul Proprietatea – 18,8 la sută, alți acționari -1,16 la sută.

Ștefan Dănilă, general (r) cu patru stele, fost pilot de MiG 21 Lancer și C-130 Hercules, fost comandant al bazelor aeriene 95 Bacău și 90 Transport Aerian, este singurul șef al SMG provenit din rândul Forțelor Aeriene. Generalul Dănilă a fost ”nr 1” militar al armatei în perioada 2011-2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.