Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul Romgaz ar fi avut suspinciuni privind terenul tranzacţionat de la omul de afaceri - A oprit plăţile, moment în care a survenit mita - surse

wall-street.ro
DNA - Directia Nationala Anticoruptie

Surse judiciare explică în detaliu pentru STIRIPESURSE starea de fapt existentă până la acest moment în dosarul în care anchetatorii de la DNA au descins în plină pandemie şi au reţinut un om de afaceri pentru o pretinsă faptă de dare de mită în valoare de 200.000 de euro.

Potrivit surselor citate presupusa mită venea din partea omului de afaceri către directorul din Romgaz după ce funcţionarul ar fi refuzat să semneze efectuarea unor plăţi pentru terenul pe care Romgaz dorea să îl achiziţioneze de la omul de afaceri.

Concret, explică sursele STIRIPESURSE, compania dorea un teren şi l-a identificat la respectivul om de afaceri. S-a efectuat documentaţia de tranzacţionare dar la momentul efectuării primelor plăţi ar fi apărut suspiciuni cu privire la teren.

Citeşte şi: BREAKING Om de afaceri, SĂLTAT de DNA pentru că a încercat să mituiască un director Romgaz

Sursele citate nu pot preciza în ce constau aceste suspiciuni dar explică faptul că directorul care a făcut denunţul la DNA ar fi refuzat să mai efectueze plata către omul de afaceri.

Astfel au apărut presiunile asupra directorului care au culminat cu promisiunea plătirii unei sume cu titlu de mită, pentru ca directorul în cauză să semneze aprobarea efectuării plăţilor pentru terenul în cauză.

Sursele citate precizează că în cursul zilei de marţi omul de afaceri va fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.