Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu, fostul prefect Cristian Roman, a anunţat că este infectat cu virusul SARS-CoV-2

Twitter
covid 19 coronavirus

Directorul Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu, fostul prefect Cristian Roman, a anunţat, marţi, că este infectat cu virusul SARS-CoV-2, anunță AGERPRES.

"Dragi prieteni, de mai bine de o jumătate de an, în calitate de manager al unui spital suport Covid, am făcut tot posibilul ca împreună cu echipa pe care o coordonez la Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu să ajutăm cât mai mulţi pacienţi infectaţi cu virusul SARS-CoV-2. Începând de astăzi, trec de cealaltă parte a baricadei, fiind eu însumi în postura de pacient Covid. Să ne ajute Dumnezeu să depăşim cu bine această perioadă dificilă", a scris Cristian Roman, pe pagina personală de Facebook.

Citește și: Schimbare iminentă de trupe în PSD: Cel puțin 100 de deputați și 50 de senatori social-democrați nu sunt pe locuri eligibile pentru un nou mandat

Spitalul Pneumoftiziologie are 60 de locuri pentru pacienţii COVID-19, toate fiind în prezent ocupate.

Judeţul Sibiu rămâne pe primul loc în România cu cea mai mare rată de infectare, de 9 la mia de locuitori, iar în municipiul Sibiu, care se află în a doua zi de când a intrat în vigoare carantina, rata a crescut la 13,63 la mia de locuitori, a informat Prefectura.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.