Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul Spitalului 'Grigore Alexandrescu', despre minorii bolnavi Covid-19: 'Majoritatea au părinți nevaccinați'

M. C.
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam pacient spital bolnav terapie

32 de copii sunt internați la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, infectați cu SARS-CoV 2, dintre care 10 în Secția de Terapie Intensivă. Anunțul a fost făcut de dr. Alexandru Ulici, directorul unităţii medicale. Cei mai mulți dintre minori au părinții nevaccinați.

"Avem posibilitatea să mai mărim numărul de paturi, problema este că, din cauza circuitelor, practic desființăm secții. Suntem puși în situaţia de a desființa secții, pentru că nu putem asigura circuite. Nu sunt spitalele din România, nici în lume, pregătite pentru așa ceva . De asta în lume s-au construit spitale", a explicat Ulici, luni, la o dezbatere găzduită de Organizația Salvați Copiii România, relatează SPOTMEDIA.RO.

Numitorul comun al copiilor internați cu Covid este că majoritatea are părinți nevaccinați, a mai precizat dr. Alexandru Ulici: "Din păcate, istoria ne învață că trebuie să ne așteptăm la ce e mai rău. Eu cred că o să crească numărul de cazuri la copii, e o vânătoare de vrăjitoare când vorbim despre vaccin, a ajuns să fie o rușine în România să spui că ești vaccinat, suntem ca în gluma aceea că Bill Gates a vrut să îi omoare pe toți și să facă un guvern mondial cu români și bulgari. Închiderea școlilor nu va reduce numărul de cazuri la copii, dar va crea analfabeți funcționali și emoționali", a concis medicul.

Vezi și: Un singur loc liber la ATI, în toată România: peste 1600 de oameni sunt în stare gravă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.