Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul sportiv al CFR Cluj îi răspunde lui MM Stoica: Cu asta se ocupă, cu intoxicarea presei. Anul viitor, CFR Cluj va arăta schimbat

www.cluju.ro
CFR Cluj

Directorul sportiv al CFR Cluj, Bogdan Mara, a declarat, duminică seară, că pentru noua şi vechea campioană sezonul actual a fost cel mai greu din Liga 1 Casa Pariurilor. Mara anunţă 5-7 transferuri. El a spus despre directorul sportiv al clubului FCSB că intoxică lumea cu informaţii neadevărate, cum a fost cea potrivit căreia Mihai Popa de la Volunari a semnat cu CFR Cluj.

"Tot timpul în presă apar o grămadă de lucruri. Domnul MM Stoica cu asta se ocupă, cu intoxicarea presei şi a lumii şi a tuturor. Anul viitor, CFR va arăta schimbat, vor apărea 5-7 jucători noi. Arhitecţii titlurilor acestea sunt Dan petrescu şi patronul clubului. Noi demonstrăm doar pe teren. A fost foarte greu, cel mai greu, un an complicat, o să dau mai multe detalii. Ne-am confruntat cu multe probleme. Nu e uşor de acceptat că suntem campioni a cincea oară. Nu avem calitate extraordinară, jucători care să facă diferenţa, dar suntem ca o familie, de la primul angajat până la patron. Bucuria e pe măsură, mulţumim celor de la Voluntari, au făcut tot ce trebuie, au fost profesionişti! Jos pălăria pentru cei care joacă! Patronul clubului şi Dan Petrescu sunt arhitecţii acestui succes. Avem jucători, minim 5-6 jucători vor veni, au în ADN fotbalul, vin aici, ne ocupăm de academie şi de tot", a spus Mara, relatează News.ro.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Universitatea Craiova, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor, şi a câştigat al cincilea titlu consecutiv de campioană a României (toate cu Dan Petrescu antrenor), al optulea din istoria sa. Cu o etapă înainte de finalul sezonului, clujenii au 57 de puncte, în timp ce a doua clasată, FCSB, care a înregistrat sâmbătă o remiză, are 53 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.