Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul sportiv al CSU Craiova: 'E o tragere la sorţi cu ghinion, întâlnim cel mai dificil adversar'

www.gds.ro
CS U Craiova

Directorul sportiv al CSU Craiova, Ovidiu Costeşin, a declarat, miercuri, după tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României, că echipa sa a avut ghinion urmând să întâlnească cel mai dificil adversar, FC Botoşani.

„Este o tragere la sorţi cu ghinion pentru că vom întâlni cel mai dificil adversar pe care îl puteam întâlni. Din toate punctele de vedere, şi al valorii echipei, şi al deplasării, şi al oraşului. Am avut parte de ghinion. Dar asta e, puteam să jucăm cu oricare dintre ele şi să fim eliminaţi, aşa cum Hermannstadt a reuşit să elimine pe cei de la FCSB. Deci nu putem să dăm vina pe ghinion, trebuie să acceptăm tragerea şi să încercăm să ne calificăm mai departe. Returul îl vom juca pe terenul echipei care a eliminat în această competiţie atât liderul al zi cât şi campioana en-titre. Deci vom avea două partide extrem de dificile”, a delcarat Costeşin la Casa Fotbalului.

Oficialul grupării craiovene consideră că echipa sa este favorită teoretic, dar Cupa României este o competiţie care produce multe surprize: „Suntem favoriţi, dar şi anul trecut am fost fel, poate mai cert, când cei de la Voluntari ne-au eliminat şi au câştigat şi competiţia, deşi porneau ca out-sideri. Aşa că în Cupa României are mai puţină importanţă cine e favorit. Cei de la Botoşani sau Mediaş nu mai au alt obiectiv în afară de Cupa României şi se pot axa doar pe Cupa României. Şi se pot mobiliza şi pot elimina orice echipă. Noi sperăm să punem capăt celor 25 de ani şi să câştigăm un trofeu. Anul ăsta sperăm să profităm de şansa pe care o avem şi să nu-i dăm cu piciorul ca anul trecut”.

Ovidiu Costeşin a mai spus că este posibil ca în cursul zilei de miercuri, primăria Craiova să ia decizia de a înlocui gazonul de pe stadionul „Ion Oblemenco” până la meciul amical pe care selecţionata României îl va doisputa cu Suedia, la 27 martie. „Ştiu că astăzi va avea loc o şedinţă la primărie cu toţi factorii implicaţi, Ştiu că s-a cerut înlocuirea gazonului, dar nu ştiu dacă mai este timpul necesar pentru aşa ceva. Astăzi se va afla”, a mai spus Costeşin, conform News.ro.

Echipa CS Universitatea Craiova va întâlni FC Botoşani, iar FC Hermannstadt va evolua cu Gaz Metan Mediaş în semifinalele Cupei României, conform tragerii la sorţi de miercuri, de la Casa Fotbalului.

Programul semifinalelor este:

FC Hermannstadt (Liga II) - Gaz Metan Mediaş

CS Universitatea Craiova - FC Botoşani

Programul semifinalelor este următorul: tur - 18 aprilie 2018; retur - 9 mai 2018.

Finala va avea loc la 27 mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.