Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul sportiv Marc Overmars a demisionat de la Ajax Amsterdam

wallpaperfolder.com
Ajax Amsterdam

Fostul internaţional olandez Marc Overmars a demisionat din postul de director sportiv al echipei de fotbal Ajax Amsterdam, în urma unor mesaje inadecvate transmise unor angajate ale clubului, conform AFP, anunță Agerpres.

Overmars, 48 ani, câştigător al Ligii Campionilor în 1995 cu Ajax, şi-a cerut scuze şi a recunoscut că a depăşit limitele, conform unui comunicat al clubului, care a vorbit despre mesajele transmise mai multor femei într-o perioadă mai lungă de timp.

Leen Meijaard, preşedintele Consiliului de administraţie al ''lăncierilor'', a regretat, într-un comunicat, ''situaţia dramatică şi devastatoare pentru femeile care au trebuit să gestioneze această conduită''. El a subliniat că Overmars a fost probabil cel mai bun director sportiv al lui Ajax, dar ''continuitatea lui nu mai era o opţiune''.

Fostul portar Edwin van der Sar, director executiv al clubului, a consultat un expert independent în luarea acestei decizii şi a declarat: ''În rolul meu, mă simt responsabil să-mi ajut colegele. Un climat de lucru sigur este foarte important pentru toată lumea de la Ajax''.

Overmars ocupa postul de director sportiv din 2012 şi a contribuit în mare măsură la succesele recente ale lui Ajax, în special calificarea în semifinalele Ligii Campionilor (2019) şi calificarea în finala Europa League (2017). El şi-a prelungit recent contractul până în 2026, într-un sezon aproape perfect, în care ''lăncierii'' sunt pe primul loc în campionat şi s-au calificat în optimile Ligii Campionilor.

Ca jucător, Overmars a evoluat în special la Ajax, Arsenal şi FC Barcelona, iar la naţională a strâns 86 de selecţii şi 17 goluri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.