Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul STB vrea negocieri cu sindicaliștii: această manipulare trebuie să înceteze!

digi24.ro
adrian crit

Directorul STA Adrian Criț a anunțat duminică că îi așteaptă pe reprezntanții sindicatului din STB la negocieri, la ora 12:00, în prezența presei.

„Îi aștept la discuții, pentru deblocarea situației. Această manipulare trebuie să înceteze...Sindicatul manipulează și există toate deschiderea din partea managementului pentru intrarea în negocieri a contractului colectiv de muncă”, a spus directorul STB la Digi24, informează News.ro.

Liderul sindicaliştilor STB, Vasile Petrariu, a declarat duminică dimineață că protestul angajaților STB va continua, pentru că aceștia își asumă riscurile. Petrariu a vorbit de atitudine constructivă a sindicatului, care ar fi înțeles problemele societății și a încercat să găsească soluții.

Petrariu a spus că directorul general refuză să negocieze un nou contract colectiv de muncă și spune că la STB sindicatul a avut tot timpul o atitudine constructivă, a înțeles problemele societății și a încercat să găsească soluții, caracterizând drept „o manevră prin care a încercat să-i păcălescă pe salariați” declarația directorului STB care a spus că este deschis negocierii unui nou contract în cazul încetării grevei. Petrariu spune că cei ce decid nu au venit cu soluții menite să medieze sau să soluționeze conflictul. În plus, au incitat, iar conflictul a escaladat. El a invocat lipsa aprovizonării cu piese, problemele tehnice, lipsa spațiilor de odihnă la capăt de linie, de apă sau de toalete, condițiile de muncă din depouri sau autobaze, creșterea incidenței bolilor profesionale.

Petrariu nu a fost de acord nici cu estimarea pierderilor înregistrate de societate, de 20 de milioane de lei în cele trei zile de grevă, așa cum a anunțat directorul STB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.