Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul turneului Miami Open, James Blake, amendat pentru un contract de pariuri sportive

club-de-sport.ro
tenis

Fostul jucător de tenis James Blake, director al turneului Miami Open, a fost amendat pentru un contract comercial încheiat cu o firmă de pariuri sportive, a declarat miercuri Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA), adăugând în acelaşi timp că această încălcare nu a fost una intenţionată, scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Fostul număr patru mondial va plăti o amendă de 56.250 de dolari. În cazul în care va mai comite o abatere, el va fi suspendat 18 luni şi va mai plăti o amendă de 131.250 de dolari. El a cooperat pe deplin cu ancheta, a declarat ITIA într-un comunicat.

"În calitate de director de turneu, Blake este considerat o "persoană acoperită", care trebuie să respecte regulile sportului în ceea ce priveşte relaţiile cu operatorii de pariuri", a adăugat ITIA.

"Acest caz este mai degrabă o chestiune de percepţie, decât de corupţie", a spus CEO-ul ITIA, Karen Moorhouse. "Îndemnăm pe oricine din acest sport care nu este foarte lămurit sau are în vedere acorduri comerciale să ia legătura cu noi pentru a căuta îndrumare".

Blake a fost membru al echipei SUA care a câştigat Cupa Davis în 2007 şi a ajuns, de asemenea, în sferturile de finală la Australian Open şi US Open.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.