Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul unuia dintre principalii furnizori de armament pentru Ucraina a murit într-un accident aviatic

Knews
Jeff Lumpkin

Directorul Raytheon și soția sa au murit într-un accident de avion alături de un alt cuplu în largul coastei Floridei, după ce grupul a ieșit la cină cu prietenii, potrivit Daily mail.

Jeff Lumpkin, în vârstă de 64 de ani, director asociat la Raytheon, și soția sa Patty Lumpkin, în vârstă de 68 de ani, din Fishers, Indiana, au murit când avionul s-a prăbușit în apropierea debarcaderului Venice Fishing Pier miercuri noapte.

Avionul monomotor s-a prăbușit în apropierea debarcaderului Venice Fishing Pier, la scurt timp după decolare, miercuri seară, pe drumul înapoi spre St. Petersburg, Florida.

Rick Beaver, în vârstă de 60 de ani, și soția sa Bethe, în vârstă de 57 de ani, din Noblesville, Indiana, au fost, de asemenea, uciși când avionul a căzut.

Personalul de urgență a intervenit la fața locului imediat după ora 21:30. în urma mai multor apeluri la 911 de la martorii care au văzut accidentul.

Oficialii au spus că accidentul s-a petrecut la aproximativ o jumătate de milă de debarcaderul din Golful Mexic.

Avionul a părăsit un aeroport din Sankt Petersburg și a zburat către aeroportul din Venice, sosind în jurul orei 17:00.

Cuplurile s-au întâlnit apoi cu prietenii și au luat cina la restaurantul Sharky’s On the Pier. Au părăsit aeroportul din Venice la aproximativ 21:35 și s-au prăbușit în Golf la scurt timp după decolare.

Cadavrele lui Jeff și Rick au fost recuperate miercuri seara, a spus Venice Fire Rescue.

Potrivit WTHR, directorul aeroportului a spus că avionul nu a fost supus serviciilor la aeroport și nici nu a primit combustibil cât timp a fost acolo.

Anchetatorii au recuperat videoclipuri de pe dig, precum și imagini de la camerele din apropierea aeroportului.

Consiliul Național pentru Siguranța Transporturilor investighează ce ar fi putut cauza prăbușirea avionului.

 

Ce este Raytheon

Raytheon Technologies Corporation este un conglomerat american multinațional aerospațial și de apărare cu sediul în Arlington, Virginia; este unul dintre cei mai mari producători de industria aerospațială și de apărare din lume după venituri și capitalizare de piață, precum și unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de informații.Raytheon Technologies produce motoare de aeronave, avionică, aerostructuri, securitate cibernetică, ghidat rachete, sisteme de apărare aeriană, sateliți și drone. Compania este, de asemenea, un mare contractant militar, obținând o parte semnificativă din veniturile sale de la guvernul SUA.

Compania este rezultatul fuziunii între egali între filialele aerospațiale ale United Technologies Corporation (UTC) și Raytheon Company, care a fost finalizată la 3 aprilie 2020. Înainte de fuziune, UTC a divizat filialele sale non-aerospațiale Otis Elevator Company și Carrier Corporation. UTC este supraviețuitorul nominal al fuziunii, dar și-a schimbat numele în Raytheon Technologies și și-a mutat sediul în Waltham, Massachusetts. Fostul CEO și președinte al UTC Gregory J. Hayes este președinte și CEO al companiei combinate.

Compania are patru filiale: Collins Aerospace, Pratt & Whitney, Raytheon Intelligence & Space și Raytheon Missiles & Defense

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.