Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Discounterul german Penny Market depăşeşte 300 de magazine în România

www.magazinulprogresiv.ro
Penny Market

Discounterul Penny depăşeşte 300 de magazine în România prin deschiderea a şapte noi magazine în luna decembrie, potrivit unui comunicat remis miercuri AGERPRES.

"Designul noilor magazine este modern şi primitor, iar sesiunea de cumpărături pentru clienţi este îmbunătăţită datorită zonei extinse pentru produse proaspete, mărci proprii pe gustul românilor, dar şi datorită semnalizării mai vizibile a promoţiilor şi a categoriilor principale de alimente. În plus, noul Penny oferă soluţii simple, adaptate stilului de viaţă alert, precum produsele ready to eat, dar şi cele semipreparate, refrigerate sau congelate", se menţionează în comunicat.

Conform sursei citate, Penny Punct reprezintă evoluţia strategică a Penny Market în România şi este structurată foarte clar în şapte piloni cheie: experienţă îmbunătăţită în magazine, expansiune, produse româneşti, oameni, digitalizare, sustenabilitate şi comunicare integrată, potrivit Agerpres.ro.

"Pilonul expansiune se referă la extinderea magazinelor şi la dezvoltarea capacităţilor logistice. Până în 2029, Penny îşi propune să atingă cifra de 600 de magazine şi în materie de logistică, anul acesta retailerul va inaugura cel de-al patrulea depozit de la Filiaşi, judeţul Dolj", se mai precizează în comunicat.

Penny este conceptul de succes al grupului german Rewe şi unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piaţa locală în anul 2005. Întreaga reţea este deservită de trei centre logistice situate în localităţile Ştefăneştii de Jos, Turda şi Bacău. În prezent, reţeaua Penny în România este alcătuită din 301 de magazine la nivel naţional şi o echipă dedicată formată din peste 5.500 de angajaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.