Românii stau pe o mină de aur și nu știu să profite cu adevărat de ea. Canadienii de la renumiltul post de televiziune au descoperit în România adevărată nestemată pentru imunitate. Aceștia au dedicat o emisiune întreagă sucului Melissimo, care provine din cea mai mare cultură de cătină bio din Europa de Est.
Difuzat zilnic timp de o săptămână în cadrul emisiunii “How it’s made” (Cum se fabrică”), documentarul Discovery explică întregul proces prin care se fabrică sucul Melissimo. Este prezentat drumul sucului 100% natural, fără conservanți și tratamente termice, de la plantația de cătină, culegere, depozitare, stoarcere, până ajunge în sticla HPP și apoi la raft.
Emisiunea, publicată pe pagina oficială Discovery Romania se poate urmări aici:
Imaginile ne arată la început plantația din Gorj, cea mai mare cultură a 4 tipuri de cătină bio din România întinsă pe 40 de hectare, unde ecologizarea îngrășământului pentru sol este realizat de peste 700 de oi. Ingenios, nu?
De aici, boabele de cătina culese automatizat și manual, congelate apoi, ajung să fie selectate manual pentru a produce cel mai pur și sănătos suc de cătină care ulterior se îmbuteliză în sticle HPP, singurul procedeu din lume prin care se pot păstra intacte toate proprietățile și beneficiile cătinei.
Detalii despre produsele Melissimo puteți găsi pe pagina oficială de Facebook, aici: https://www.facebook.com/melissimo.ro
Și iată că în această perioadă tulbure, noi românii ne putem mândri cu un produs 100% autohton, apreciat de canadienii de la Discovery Channel pentru doza zilnică de imunitate pe care o oferă sucurile Melissimo, recunoscute atât pentru beneficiile pentru sănătate cât și pentru gustul delicios.
Produsele Melissimo se găsesc în majoritatea supermarketurilor și a lanțurilor de benzinării din țară, precum și pe site-ul oficial www.melissimo.ro/
Comentează