Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Discuție între Alexandru Cumpănașu și Viorica Dăncilă - Întâlnirea a fost mai mult decât eficientă

luju.ro
Alexandru Cumpanasu

Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR), a avut o întâlnire de lucru cu premierul Viorica Dăncilă, în cadrul căreia au discutat despre oportunitățile de colaborare instituțională în domeniile: educație, sănătate, transporturi, dezvoltare regională, economie, industrie, cultură, cercetare.

Prim-ministrul a subliniat deschiderea spre dialog a Guvernului României, precum și importanța implicării societății civile în elaborarea politicilor publice de calitate, în interesul cetățenilor. În acest sens, a fost convenit organizarea unor întâlniri periodice între ministere și reprezentanții CNMR pentru găsirea celor mai bune soluții destinate îmbunătățirii vieții cetățenilor.

"Întâlnirea a fost mai mult decât eficientă. Am primit din partea doamnei Prim-Ministru deschidere și acțiune față de problemele ridicate și consider că acest pas este esențial pentru îmbunătățirea vieții românilor. CNMR continuă astfel procesul de consultare cu Guvernul și ministerele. Sunt convins că relația strânsă între toate instituțiile publice și organizațiile societății civile este vitală pentru cetățeni", consideră Alexandru Cumpănașu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.