Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Discurs în stil Zelenski în Parlamentul European din partea eurodeputatului Victor Negrescu (video)

Victor NEGRESCU

În cadrul dezbaterii organizate astăzi în Parlamentul European privind Republica Moldova, europarlamentarul Victor Negrescu s-a remarcat în fața audienței printr-un discurs în stilul președintelui ucrainean Volodimir Zelenski prin care își exprimă susținerea pentru Republica Moldova în contextul tensiunilor din Transnistria și a efectelor negative generate de războiul din Ucraina.

“Dragi colegi, Stimate comisar,

Dar, în primul rând, dragi cetățeni ai Republicii Moldova,

Noi suntem aici pentru voi!

Parlamentul European este aici. Comisia Europeană este aici. Statele membre, România și grupul nostru social-democrat sunt aici, pentru a ajuta Republica Moldova în mod concret, practic și pragmatic în orice situație.

Suntem aici pentru voi!” și-a început discursul europarlamentarul Victor Negrescu.

Reprezentantul României în Parlamentul European a prezentat măsurile concrete luate de Uniunea Europeană pentru a ajuta Republica Moldova, arătând că acest sprijin o să fie intensificat în perioada următoare.

“Un sprijin fără precedent. Și nu ne oprim aici. Vorbim de investiții, de eliminarea dependenței Republicii Moldova de Federația Rusă, vorbim de întărirea instituțiilor democratice.

Nu pentru noi. Ci pentru voi, cetățenii din Republica Moldova. Meritați tot sprijinul și respectul nostru. De aceea, le solicit încă o dată colegilor mei ca, împreună, să sprijinim  aderarea rapidă a Republicii Moldova la Uniunea Europeană!” a reiterat eurodeputatul Victor Negrescu, cunoscut ca fiind un puternic susținător al aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.