Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Discursul lui Cristiano Ronaldo din vestiar, înainte de debutul cu Manchester United

daznservices.com
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo le-a ținut un discurs entuziasmant noilor săi coechipieri de la Manchester United, înainte de debutul său, în partida cu Newcastle United, pentru a încerca să îi motiveze, anunță Mediafax.

Ronaldo, oarecum previzibil, a avut un început excelent de nouă stagiune în culorile „dracilor roșii”, marcând două goluri, cu care United a obținut o victorie categorică, cu 4-1, împotriva echipei lui Steve Bruce.

Se pare că sosirea lui Ronaldo la club a dat un impuls important echipei. Publicația The Sun a dezvăluit detaliile discursului ținut de portughez înaintea meciului, discurs cu care a dorit să își motiveze coechipierii.

"M-am întors la Man Utd din două motive", a început Ronaldo. "Primul este pentru că iubesc clubul. Al doilea este că iubesc mentalitatea de învingător care se naște în rândurile acestui club.”

"Nu m-am întors pentru a fi o majoretă. Dacă voi vreți să reușiți, atunci am nevoie să iubiți acest club din adâncul inimii voastre. Trebuie să mâncați, să dormiți și să luptați pentru acest club. Indiferent dacă jucați sau nu, trebuie să vă susțineți coechipierii și să dați întotdeauna 100% pentru club.”

"Eu sunt aici pentru a câștiga și nimic altceva. Victoriile ne aduc fericire. Eu vreau să fiu fericit, voi vreți?".

După ce a primit aplauze din partea coechipierilor săi pentru discursul său, Ronaldo a continuat să își laude echipa și i-a îndemnat să o ajute pe United să își revină din luptă cu mediocritatea.

El a adăugat: "Sunteți cu toții jucători extraordinari și cred în voi, altfel nu m-aș fi întors. Fanii vă vor susține, dacă veți da tot ce aveți mai bun. Vreau doar să creez o mentalitate de învingător, astfel încât atunci când mă voi retrage într-o zi, mentalitatea de învingător va rămâne, iar acest grup de jucători va domina fotbalul, așa cum am făcut-o în trecut.”

"Voi da tot ce am mai bun pentru echipă, dar am nevoie și de sprijinul vostru. Sunteți pregătiți să luptați? Sunteți gata să lăsați totul pe teren?".

Impactul lui Ronaldo asupra echipei a fost dezvăluit anterior de Lee Grant, care a mărturisit pentru talkSPORT că toți cei din echipă au ales să refuze desertul în vinerea dinaintea meciului, în încercarea de a urma stilul de viață sănătos al lui Ronaldo.

În mod clar, discursul a funcționat pentru United, care s-a impus cu o victorie confortabilă cu 4-1, instalând-o în fruntea clasamentului Premier League, după patru etape.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.