Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Discursul rușilor migrează spre zona SF: Peskov susține că nu știe dacă armata rusă folosește drone iraniene

anews.com.tr
peskov

Kremlinul dă asigurări marţi că ”nu are informaţii” despre folosirea de către armata rusă a unor drone de fabricaţie iraniană în Ucraina, după ce Kievul a acuzat Rusia de folosirea acestor drone în atacuri ale infrastructurii de aprovizionare cu electricitate şi apă, relatează AFP. ”Noi nu avem astfel de informaţii”, a răspuns un purtător de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, întrebat de juernalişti dacă Moscova foloseşte drone iraniene în Ucraina, scrie News.ro.

Citește și: Miniștrii de Externe din UE scot săbiile pe masă: Germania și Franța cer sancțiuni și mai dure pentru Iran, din cauza dronelor folosite de ruși

”Tehnologie rusească este folosită, cu nume ruseşti”, a subliniat Peskov. El i-a trimis pe jurnalişti la Ministerul rus al Apărării în legătură cu orice altă întrebare în acest subiect. Prezenţa unor drone de fabricaţie iraniană - în mod vizibil revopsite - a fost atesdtată în mai multe rânduri în Ucraina. Unele dintre aceste drone au fost doborâte de către forţe ucrainene, care au putut identifica, în dărâmături, modelele de drone folosite de către Rusia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.