Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Discuţii ale Gabrielei Firea şi ale lui Florian Bodog cu reprezentanţii Băncii Mondiale: Se vrea construirea unui centru pentru marii arşi

digi24
gabriela firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, şi ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, s-au întâlnit, miercuri, cu o delegaţie a Băncii Mondiale, discutând despre construirea unui centru pentru marii arşi în curtea Spitalului Bagdasar-Arseni, din fonduri de la organismul financiar internaţional, potrivit Primăriei Capitalei. În cadrul întrevederii, la care delegaţia Băncii Mondiale a fost condusă de Tatiana Proskuryakova, director de ţară pentru România, s-a discutat despre construirea, în curtea Spitalului Bagdasar Arseni, a unui nou corp de clădire care să găzduiască o structură pentru marii arşi, realizată cu fonduri de la Banca Mondială şi Ministerul Sănătăţii.

"Ne exprimăm întreaga disponibilitate pentru demararea proiectului de realizare a unui centru pentru marii arşi, extrem de important pentru pacienţii care au nevoie de tratament special. Este vorba de un centru care va avea toate circuitele integrate într-o conexiune rapidă şi eficientă, adaptată la ultimele descoperiri tehnologice în domeniu", a susţinut Gabriela Firea.

Florian Bodog a spus că este esenţială colaborarea în Ministerul Sănătăţii şi Primăria Capitalei pentru acest proiect. Primăria Capitalei susţine că la întâlnirea cu Firea şi cu Bodog reprezentanţii Băncii Mondiale şi-au exprimat disponibilitatea de a colabora cu municipalitatea şi în domeniul pregătirii antiseismice a populaţiei, dar şi în ceea ce priveşte reabilitarea clădirilor de patrimoniu, încadrate în diverse categorii de risc seismic. De asemenea, reprezentanţii Băncii Mondiale s-au arătat interesaţi de finanţarea proiectului denumit generic Esplanada, unde Guvernul vrea să construiască un ansamblu care să cuprindă cartierul de Justiţie al României, o sală de concerte, precum şi clădiri de birouri, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.