Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Discuții aprinse în Parlamentul de la Chișinău, pe modificare Constituției: Igor Dodon, după care plâng pușcăriile Moldovei, v-a născut, trădând

Parlamentul Republicii Moldova
Parlament Moldova

Deputații Partidului Socialiștilor, din Republica Moldova, au propus parlamentarilor Partidului Acțiune și Solidaritate să examineze posibilitatea elaborării și adoptării unui proiect de modificare a Constituției care va interzice deputaților părăsirea fracțiunii cu care au acces în Legislativ. Inițiativa a venit ca urmare a deciziei deputatului Alexandr Nesterovschi de a părăsi PSRM și a se alătura Mișcării „Pentru Popor”, condusă de Partidul „ȘOR”, conform deschide.md.

Cu o reacție la inițiativa respectivă a venit deputatul PAS Mihail Druță care a amintit socialiștilor că și ei au fost cei care au trădat alegătorii.

„Vreau să vă amintesc că partidul dumneavoastră s-a născut dintr-un act de trădare. Liderul dumneavoastră (Igor Dodon – nota red.), după care plâng pușcăriile Moldovei, v-a născut, trădând partidul domnului Voronin. Să nu uitați acest lucru”, a declarat el.

Amintim că deputatul socialist Alexandr Nesterovschi a anunțat că părăsește fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor și se alătură Mișcării „Pentru Popor”, condusă de Partidul „ȘOR”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.