Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Discuții în PSD: Liviu Dragnea își face partidul 'Alianța pentru România'

bugetul.ro
liviu dragnea

Liderii PSD au discutat, luni, la ședința Consiliului Politic Național de la Neptun, despre fostul președinte al partidului, Liviu Dragnea. Potrivit unor surse participante la ședință, citate de Digi24, discuția a fost despre partidul pe care urmează să și-l facă Dragnea.

Discuția din ședința Consiliului Politic a fost „o informare” făcută de Marcel Ciolacu. „A spus că Dragnea intenționează să își facă un partid, dar că nu este niciun pericol pentru PSD”, susțin surse participante la ședință. Ciolacu le-a spus colegilor că Liviu Dragnea își face un partid cu Teodor Meleșcanu care se va numi „Alianța pentru România”.

Alianța pentru România (ApR) a fost un partid politic înființat în 1997, condus de Teodor Meleșcanu până în 2002 când a fuzionat cu PNL.

Lucian Romașcanu a admis discuțiile din interiorul PSD despre proiectul lui Dragnea. „Putem comenta, sigur că da, posibilitățile sunt multiple. Într-un moment al discuției a venit vorba și despre noi forțe politice care stau să apară și s-a discutat și despre o posibilă apariție pe scena publică a lui Liviu Dragnea”, a recunoscut purtătorul de cuvânt al PSD, pentru Special B1, moderată de către Nadia Ciurlin. Întrebat despre strategia lui Dragnea și Ștefănescu, de a coopta membri din PSD în ApR, Romașcanu a declarat că orice ipoteză este posibilă. De asemenea, el și-a exprimat încrederea că fostul președinte al PSD nu va începe să denigreze partidul pe care l-a condus, respectiv actuala echipă din conducere.  „Se pot fi întâmpla tot felul de lucruri. E domnul Codrin Ștefănescu, care este foarte activ și încearcă să strângă oameni. E libertate, democrație, fiecare face ce vrea. Sper ca domnul Dragnea să-și facă viitorul politic fără să atace partidul care i-a oferit aproape tot și în consecință, vom vedea ce se va întâmpla”, a mai declarat oficialul PSD, pentru B1 TV.

Imediat după eliberare, Liviu Dragnea declara că nu exclude revenirea în politică și chiar înființarea unui nou partid.

„A fost o discuție între colegi că ar exista această posibilitate”, a recunoscut Marcel Ciolacu, la conferința de presă de luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.