Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Discuții oficiale cu privire la "Parteneriatului Strategic româno-britanic"

ANITP
Intrevederea domnului Lucian Nicolae BODE, ministrul Afacerilor Interne, cu ES domnul Andrew NOBLE, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord la București, a avut loc ieri, 2 februarie 2021, la sediul Ministerului Afacerilor Interne.
Vizita a avut un caracter de curtoazie, iar discuțiile au vizat cooperarea în domeniul afacerilor interne și proiectele comune de viitor. Astfel, au fost trecute în revistă aspecte legate de drepturile cetățenilor celor două state și continuarea conlucrării în baza Parteneriatului Strategic româno-britanic, convenindu-se totodată identificarea altor activități menite să aprofundeze cooperarea între părți.
În context, au fost salutate eforturile comune ale autorităților în combaterea infracțiunilor transfrontaliere grave, fiind discutate modalitățile concrete de dezvoltare a cooperării. De asemenea, au fost evidențiate eforturile autorităților române în domeniul prevenirii și combaterii traficului de persoane. În acest context, a fost menționat protocolul care urmează să fie semnat de Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane și organizația „Justice and Care” ce va contribui – prin acțiunile ce vor fi derulate – la acordarea unui sprijin mult mai mare a victimelor traficului de persoane. Sursa: ANITP

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.