Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Disney anunţă data lansării unui nou film 'Star Wars' şi amână lansarea sequel-urilor 'Avatar'

creativebloq.com
walt disney

Walt Disney Co a anunţat marţi că un nou film din franciza ''Star Wars'' va ajunge în cinematografe în 2026, dar că va amâna lansarea următoarelor trei filme din seria ''Avatar'', în regia lui James Cameron, potrivit Reuters.

Studioul a amânat, de asemenea, datele de lansare ale peliculelor ''Thunderbolts'' şi ''Blade'', două filme Marvel a căror producţie a fost perturbată de greva scenariştilor de la Hollywood, aflată în plină desfăşurare, potrivit Agerpres.

Producătorul ''Avatar'', Jon Landau, a scris pe Twitter că cineaştii au nevoie de mai mult timp pentru a finaliza episodul al treilea, al patrulea şi al cincilea din seria de filme SF a căror acţiune se desfăşoară pe planeta fictivă Pandora.

''Avatar 3'', programat iniţial să fie lansat în decembrie 2024, este acum amânat pentru decembrie 2025. ''Avatar 4'' este programat pentru decembrie 2029, iar ''Avatar 5'', pentru decembrie 2031.

''Fiecare film 'Avatar' este un proiect captivant, dar de amploare, care necesită timp pentru a fi adus la nivelul calitativ pe care noi, cineaştii, ne străduim să-l realizăm, iar publicul îl aşteaptă de la noi'', a scris Landau. ''Echipa lucrează din greu şi abia aşteaptă să aducă din nou spectatorii pe Pandora în decembrie 2025''.

Un nou film ''Star Wars'' a fost programat pentru decembrie 2026, unul dintre cele două pelicule din saga spaţială care va fi lansat în acel an.

''Blade'', cu Mahershala Ali în distribuţie, a fost amânat cu cinci luni, pentru februarie 2025. ''Thunderbolts'', programat iniţial pentru iulie 2024, a fost amânat pentru decembrie 2024.

Un film Marvel, un sequel la ''Deadpool'', cu Ryan Reynolds în rolul principal, va fi lansat însă mai devreme decât era anticipat. Pelicula va ajunge în cinematografe în mai 2024, nu în noiembrie 2024, cum era prevăzut iniţial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.