Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Disney: Platforma de streaming Hulu va fi lansată la nivel global în 2021

1000logos.net
Disney logo

Platforma de streaming Hulu va fi lansată la nivel global în 2021, a confirmat președintele-director general al companiei Disney, Bob Iger, într-o întâlnire cu investitorii care a avut loc săptămâna aceasta, potrivit techcrunch.com, scrie Mediafax.

În prezent, Disney controlează total Hulu, după ce, în martie anul trecut, a finalizat procesul de preluare a companiei 21st Century Fox, cumpărată de la magnatul media Rupert Murdoch pentru suma de 71 de miliarde de dolari.

Discuțiile privind lansarea Hulu la nivel global au început încă din 2018, însă compania Disney, care mai deține platforma de streaming Disney+, ce, recent, a raportat peste 28 de milioane de abonați în primele trei luni de la lansare, mai are de rezolvat probleme legate de licențe. Bob Iger a mai spus că data de lansare la nivel global s-ar putea schimba.

Citește și: Toboşarul grupului britanic Slade a fost concediat după 57 de ani printr-un e-mail

Extinderea pe piețele europene ar putea însemna faptul că Disney va trebui să se asigure că oferta de conținuturi respectă noile reglementări impuse de autoritățile din Europa. Acest lucru ar putea însemna că Disney ar trebui să producă mai mult conținut original pentru piețele străine.

Platforma Hulu, care a fost lansată în urmă cu 12 ani, are 30,4 milioane de abonați. Însă, în prezent, poate beneficia de o nouă ofertă a companiei, fiind inclusă alături de Disney+ și ESPN+ într-un abonament în valoare de 12,99 de dolari.

Potrivit lui Iger, Disney+ va ajunge în vestul Europei în luna martie, în India, pe 29 martie, iar în restul lumii, în 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.