Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dispariția unui candidat la prezidențiale - Ce ar putea păți Ninel Peia după ce a pus autoritățile pe jar

Ninel PEIA Deputat PSD Ilfov

Unul dintre candidaţii la prezidenţiale a dispărut dintr-un hotel din Cluj-Napoca! Peste 150 de poliţişti şi ofiţeri SPP l-au căutat o zi şi o noapte. L-au găsit într-un final la Mănăstirea Putna, unde plecase să se reculeagă în secret potrivit Observator.tv

Miercuri seară, Ninel Peia a fost lăsat de escorta SPP la un hotel din Cluj Napoca. Urma ca în 12 ore să fie preluat, din nou, de ofiţeri. Doar că nu a mai fost găsit.

La ora 1 şi 17 minute, candidatul este surprins pe camerele de supraveghere ale hotelului. Nu a anunţat pe nimeni că pleacă şi şi-a închis telefonul. La ora opt dimineaţa, poliţia a fost sesizată de SPP că omul a dispărut fără urmă.

Citește și: Petre Daea, plecare triumfală: aplauze la scenă deschisă din partea angajaților din Ministerul Agriculturii/VIDEO

Era îmbrăcat în costum şi avea la el doar o borsetă. În miez de noapte, s-a urcat într-o maşină parcată lângă hotel şi a plecat. Au urmat zeci de ore de căutare.

În tot acest timp, a fost contactată şi familia bărbatului. Soţia lui i-a liniştit imediat pe anchetatori: "Nu vă faceţi griji. A mai dispărut".

Dar căutările nu s-au oprit. A fost nevoie de peste 30 de ore ca Ninel Peia să fie găsit, la aproape 300 de kilometri distanţă.

Potrivit legii, candidații la funcția de președinte al României, care participă la turul întâi al alegerilor, beneficiază de protecţia a doi angajaţi SPP, însă doar pe timpul desfăşurării activităţilor electorale.

"Candidații la funcția de președinte al României, participanți în turul întâi al alegerilor prezidențiale, beneficiază de protecție, respectiv: un ofițer de protecție, un autoturism și conducător auto. Măsurile de protecție se asigură zilnic doar pe timpul desfășurării activităților electorale", este mesajul transmis de cei de la SPP.

La finalizarea anchetei, bărbatul căutat de 150 de poliţişti şi ofiţeri SPP ar putea plăti cheltuielile judiciar

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.