Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dispută între Salvamont și jandarmi în privința unui grup de turiști: 'Au făcut taximetrie'

scandal

Dispeceratul Național Salvamont îi acuză pe jandarmii montani că și-au asumat meritul recuperării unui grup de turiști amenințați de o ursoaică, dar că de fapt oamenii au fost scoși din zonă de un schipaj Salvamont Bucegi, în timp de jandarmii au făcut „taximetrie”.

„Încă o minciună a bravilor jandarmi montani. Grupul de turiști a fost scos din zona cu probleme de către un echipaj al Salvamont Busteni și au fost duși în siguranță până la Piatra Arsă. Jandarmii i-au asteptat la "barieră" și, ca de obicei, au pozat în mari salvatori, bombardând presa cu comunicate mincinoase. Sa aștepți turiști la bariera și sa ii cobori la Sinaia cu mașinile Jandarmeriei nu înseamnă "sa cobori în siguranta", înseamnă taximetrie”, se arată într-o postare a Dispeceratului Național Salvamont.

I.J.J. Prahova a anunțat sâmbătă că a fost solicitat, în jurul orei 18.00, în urma unui apel la 112, pentru recuperarea unui grup de 13 turiști ce doreau să coboare pe traseul Jepii Mari. Aceștia nu au mai putut continua deplasarea din cauza apariției pe traseu a unei ursoaice cu pui. În ciuda zgomotelor făcute de turiști ursoaica nu s-a îndepărtat, grupul fiind nevoit să solicite sprijinul jandarmilor.

Două echipaje au intervenit pentru preluarea acestora din zona Piatra Arsă. Grupul a fost coborât în siguranță în orașul Sinaia, arăta comunicatul Jandarmeriei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.