Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dispute între Marcel Ciolacu și Alina Gorghiu, la TV: 'Ieșim și anunțăm pompieristic, de imagine' vs. 'Un șantaj politic'

Wikipedia
Alina Gorghiu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, și senatoarea PNL Alina Gorghiu au avut, luni seară, la B1 TV, un schimb de replici, după ce reprezentanții partidului aflat acum în opoziție au anunțat că se mai gândesc dacă vor vota, în Parlament, decretul privind prelungirea stării de urgență în România.

"Ieșim și anunțăm pompieristic, de imagine, dar de 30 de zile de nu se întâmplă nimic. În agricultură, la fel, nu s-a făcut nimic. Am venit cu restricții de export, de parcă cineva te împiedica.

Citește și: Un cunoscut protestatar îl atacă dur pe Marcel Vela: Nu merge să pui securiști vechi în haine(grade) noi

Eu o să am o discuție cu colegii mei și o să luăm o decizie politică, dacă vom vota sau nu acel decret. Eu consider că e un derapaj, dar e momentul să stăm la masă", a precizat Marcel Ciolacu.

De cealaltă parte, Alina Gorghiu a spus: "Este absolut necesară prelungirea stării de urgență pentru că perioada de maximă răspândire a bolii nu a fost atinsă. Opiniile domnului Ciolacu au părut un șantaj politic. Ar fi un act de mare iresponsabilitate să nu voteze. Să ne alintăm în spațiul public, că nu a venit domnul Orban la masă, sunt lucruri care se pot rezolva în privat".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.