Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Distractia liberalilor - greva lor de ... 3 lei

Liberalii sunt in greva japoneza in Parlament. Cu mic, cu mare, senatorii si deputatii si-au pus banderole albe pe mana ca sa protesteze impotriva intarzierii votului prin corespondenta. O greva de 3 lei, de 3 lei cincizeci, mai exact.

Parlamentarii si-au platit fiecare banderolele albe inscriptionate cu textul: VOTUL PRIN CORESPONDENTA, acestea costand 3,5 lei.

Ceea ce se vrea a fi un demers serios din partea PNL a ajuns motiv de gluma pe holurile Parlamentului si asta chiar in randul liberalilor.

Pentru ca unii dintre ei isi uita banderolele prin masina sau prin birou, parlamentarii PNL se tachineaza reciproc. Doi senatori fara banderola ii atrag atentia unui deputat, si el fara, ca nu se poate sa nu poarte simbolul grevei japoneze. "Noi suntem din Camera Superioara, la noi e altceva ..." supun ei razand. Se amuza in continuare: "Le-am purtat ieri, le purtam si noi prin rotatie, o zi da, una nu".

Alti liberali sunt chiar dezamagiti de greva japoneza: "De ce nu facem si noi o greva thailandeza?"

Parlamentarii PSD nu s-au lasat nici ei mai prejos. Acestia se intrebau zilele trecute cum vor purta doamnele liberale banderola - pe brat sau la picior pe post de jartea.

In imaginile de mai jos puteti vedea cativa dintre parlamentarii PNL care nu au dat prea multa importanta banderolei si au uitat sa o poarte pe brat.

content-image

content-image

 

 

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.