Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Distribuţie Energie Electrică vrea să cumpere pachete software pentru securitatea fişierelor, la o valoare de 2,71 milioane lei

Distributie Energie Electrica Romania
Distributie Energie Electrica Romania

Distribuţie Energie Electrică România vrea să cumpere pachete software pentru securitatea fişierelor, la o valoare estimată de 2,71 milioane lei, fără TVA, urmând să fie încheiat un contract-cadru pe o perioadă de 36 de luni, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Conform caietului de sarcini, contractul presupune "achiziţia unui sistem 'Software tip DLP' (Data Loss Prevention), software de prevenire a scurgerii de date". Cantitatea minimă estimată pe durata contractului-cadru presupune licenţe cu mentenanţă inclusă pentru 1.200 utilizatori, iar cantitatea maximă estimată presupune licenţe cu mentenanţă inclusă pentru 4.000 utilizatori.

Totodată, ofertantul trebuie să constituie garanţia de participare în cuantum de 18.000 lei. Contractul va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pe criteriul celui mai bun raport calitate - preţ, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 8 octombrie 2021, ora 15:00, potrivit Agerpres.ro.

Distribuţie Energie Electrică România asigură distribuţia energiei electrice pentru un număr de 3.768.047 locuri de consum, pentru care energia electrică este asigurată prin intermediul furnizorilor licenţiaţi de Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.