Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diu bărbați au fost reținuți de către polițiștii din Mureș: suns suspectați că au furat sute de metri de cablu telefonic

politie bun

Doi bărbaţi din localitatea Şăulia, judeţul Mureş, au fost reţinuţi de către poliţişti, fiind suspectaţi că au furat în repetate rânduri sute de metri de cablu telefonic, prejudiciul fiind estimat la câteva zeci de mii de lei. Cei doi erau ajutaţi de un minor despre care anchetatorii suspectează că a participat la mai multe furturi.

Cele trei persoane - doi bărbaţi, de 25 şi 35 de ani şi un minor, din localitatea din Şăulia – au fost prinse în flagrant, pe timp de noapte, în timp ce tăiau şi încercau să fure peste 500 de metri de cablu telefonic, de pe raza comunei Papiu Ilarian, conform News.ro.

Cei trei erau cercetaţi deja în cadrul unui alt dosar penal care viza tot infracţiuni de furt.

”Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 5/6 aprilie 2023, cei în cauză ar fi sustras 350 metri de cablu telefonic, de pe raza localităţii Sânpetru de Câmpie, cauzând un prejudiciu de aproximativ 9.000 de lei. Totodată, cei trei sunt bănuţi că, în noaptea de 9/10 aprilie a.c., ar fi săvârşit alte două furturi de cablu telefonic, de pe raza comunei Papiu Ilarian, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 30.000 de lei”, informează oficialii Poliţiei Judeţene Mureş.

Miercuri dimineaţă, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Râciu, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, au făcut trei percheziţii, la locuinţele suspecţilor. În urma audierilor, pe numele celor doi bărbaţi au fost emise ordonanţe de reţinere, minorul fiind lăsat în libertate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.