Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Divorț cu scandal între Kevin Costner și soția sa cu 19 ani mai tânără - Actorul s-a destăinuit după despărțire

ghbase.com
Kevin Costner sotie

Divorțul dintre Kevin Costner și soția lui, Christine Baumgartner, se anunță a fi unul dificil. Actorul susține că, după despărțire, partenera lui a cheltuit aproape 100.000 de dolari de pe cardul lui.

Costner a depus noi documente în instanță, citate de Page Six și Daily Mail, în care susține că soția lui în vârstă de 49 de ani a cheltuit 95.000 de dolari din banii lui pentru avocații care să o ajute la divorț și partaj. Mai mult, aceasta ar fi cerut un ordin de restricție împotriva lui.

Actorul de 68 de ani, care are o avere de circa 250 de milioane de dolari, se teme că va avea de suferit din cauza hoților, a escrocilor și a atenției nedorite din partea presei internaționale dacă informațiile sale financiare sunt divulgate, potrivit filmnow.ro.

Pe lângă faptul că o acuză pe Christine că-i folosește banii fără acordul lui, Kevin încearcă să o determine pe aceasta să se mute din casa lor de 145 de milioane de dolari din California. Actele obținute de jurnaliștii străini arată că avocații actorului din "Yellowstone" i-au făcut multiple oferte lui Christine Baumgartner pentru a o convinge să se mute și să respecte contractul prenupțial care stipulează asta, fără rezultat însă. "Acest lucru este surprinzător și descurajant pentru mine. Am mai fost căsătorit o dată și, după despărțire, m-am trezit fără un cămin și incapabil să trăiesc în propria mea casă. Nu mi-am dorit ca asta să se mai întâmple vreodată", susține Costner.

Conform actorului și a documentelor prenupțiale semnate înainte de mariaj, soția lui ar avea la dispoziție 30 de zile pentru a părăsi domiciliul conjugal și ar urma să primească o proprietate de 1,2 milioane de dolari în care să se mute.

Christine Baumgartner a cerut divorțul de Kevin Costner în luna mai, după 18 ani de căsnicie, invocând "diferențe ireconciliabile", dar a optat și pentru custodia comună a celor trei copii minori pe care-i au împreună.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.