Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Divorț cu scandal! Pepe a bătut-o pe Raluca Pastramă în public - detalii șocante

pepe

Pepe a bătut-o pe Raluca Pastramă în public. Influențat de aburii licorilor bahice, artistul i-a făcut soției o adevărată criză de gelozie care s-a terminat cu Raluca întinsă pe jos, în stradă, cu fața tumefiată. Jurnaliștii de la Playtech.ro dau detalii șocante.

„Pepe a bătut-o pe Raluca Pastramă în public

Iată că lucrurile nu sunt deloc așa cum spunea Pepe în momentul în care a anunțat că cea de-a doua nevastă vrea să divorțeze! Zicea artistul atunci că, de când au căzut de acord să se despartă, el și Raluca se înțeleg mult mai bine ca înainte. Adevărul este însă altul. Iar cea mai bună dovadă este faptul că procurorul a emis un ordin de protecție pentru încă soția lui Pepe. Motivul? Surse din anturajul celor doi susțin că vineri seară, în oraș, ar fi izbucnit un conflict între cei doi care ar fi degenerat de la reproșuri, la amenințări. Cei doi s-ar fi înjurat, s-ar fi scuipat, iar colericul Pepe a sfârșit prin a-și testa calitățile de boxer în figura Ralucăi. Care evident că ar fi chemat poliția de urgență și i-ar fi făcut plângere. Acum, artistul s-a fi ales și cu dosar penal pentru violență în familie”, potrivit sursei citate.

„I-a dat în plină stradă, a fost de-a dreptul șocant. Pepe crede ca Raluca are pe altcineva și de aici a pornit întreg circul. Cel mai probabil era băut. A fost foarte, foarte violent. Inițial, Raluca i-a răspuns și ea, l-a jignit, l-a scuipat. Apoi lucrurile au degenerat considerabil”, au declarat surse din anturajul celor doi, în exclusivitate, pentru Playtech.ro

Portugalia ia măsuri drastice: INTERZICE călătoriile interne și ÎNCHIDE școlile, în preajma sărbătorilor naționale

Lucrurile se complică astfel, în condițiile în care, până acum, era varianta ca divorțul lor să se încheie amiabil, la notar, pentru ca cele două fetițe pe care le au să nu simtă și să nu sufere. Însă acum, se pare că nu mai este de actualitate varianta, iar apropiați ai Ralucăi cred că va urma o luptă și pentru custodia fetelor, dar și pentru împărțirea averii.

Ce spunea Pepe despre divorţ în urmă cu câteva săptămâni?

"Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor și pentru fericirea copiilor noștri. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Fiind de comun acord, pentru că așa a trebuit să fie, vom merge la notar și nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculații.

Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniță, dorm și cu mine, dorm și cu Raluca", a afirmat Pepe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.