Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DIVORŢUL verii în România: Două VEDETE și-au spus ADIO! Vinovată ar fi ea, care l-ar fi ÎNȘELAT

divort

Divor şoc între vedetele din România. O celebră cântăreaţă s-a separat de soţul ei. Cauza ar fi infidelitatea ei. Cântăreaţa de muzică populară, Maria Constantin, şi Marcel Toader nu mai formează un cuplu, conform spynews.ro.

Citeşte şi: Replicile lui Mihai Tudose după ce s-a trezit cu Liviu Dragnea la Guvern: 'A fost o reclamaţie'

Despărţirea dintre Maria Constantin şi Marcel Toader s-ar fi produs după ce artista ar fi călcat strâmb. Celebra femeie ar fi părăsit locuinţa cuplului în urmă cu două săptămâni. În vârstă de 30 de ani, Maria Constantin are un băiat din primul mariaj cu Ciprian Tapotă Lătăreţu. Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader în septembrie 2015. De partea cealaltă, Marcel Toader este un fost rugbyst cu mai multe căsătorii la activ.

Citește și: SURPRIZĂ! Cu ce sumă l-a ajutat Alina Binder pe viitorul său soț, nepotul Regelui Mihai

Prima soție a lui Marcel Toader a fost o franțuzoaică. Aceasta ar fi fost și cea care l-a inițiat pe sportiv în afaceri, ajutându-l cu o sumă importantă de bani pentru a începe primul business. Franțuzoaicei i-a urmat fosta jucătoare de tenis Cătălina Cristea. Mariajul lor a luat sfârșit după un an și patru luni de când au mers la altar.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, după descinderea de la Guvern: 'I-am zis că nu mă interesează, ceea ce îmi dă de gândit'

În 2005, cântăreața Anamaria Ferentz îi spunea ”da” în fața Domnului, după câteva luni de amor nebun, dar afaceristul nu avea să se oprească aici. După divorţul de cântăreaţă, Marcel Toader s-a recăsătorit, la scurt timp, cu Diana Ghenu, o femeie cu 23 ani mai mică decât el, fiica primarului din Berceni, de care s-a despărțit fulgerător. În decembrie 2008, el s-a însurat la Paris cu Gabriela Cristea de care a divorţat cu scandal în 2013 după o căsnicie de cinci ani. Acesta a fost acuzat că a bătut-o în mai multe rânduri pe prezentatoarea TV. Doi ani mai târziu, afaceristul a dus-o la altar pe Maria Constantin

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.