Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Divorţul verii s-a OFICIALIZAT: Milionarul ÎNȘELAT într-o mașină de soția cântăreață a făcut primele declarații

femeia.ro
divort

Divorţul verii din lumea artistică s-a oficializat. Un fost sportiv, înşelat de soţie, s-a decis să pună capăt căsniciei şi a depus actele de divorţ. Marcel Toader a depus actele la notar şi a anunţat că nu mai e cale de împăcare între el şi cântăreaţa de muzică populară, Maria Constantin.

Citește și: Știați? Cât câștigă un model de videochat în România, la un program normal de 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână

Apropiaţii din anturajul lor fac declaraţii care de care mai spectaculoase. Ea l-ar fi înşelat, el ar fi fost un întreţinut care s-ar lăuda cu performanţele sexuale şi ar face ochi dulci altor femei. Azi, Marcel Toader a făcut primele declaraţii, cu ochii în lacrimi, şi destul de afectat. "Vă rog să îmi respectaţi tăcerea. (...) Eu vreau să păstrez tăcerea. Nu mai e nicio sanşă de împăcare", a spus Marcel Toader la Antena Stars.

Citește și: O fostă vedetă a Antenei 1 face declarații șocante! Ce job ar fi dispusă să încerce

Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul, urmând ca în câteva săptămâni să fie amândoi doi oameni liberi. Aceştia au 30 de zile la dispoziţie timp să se gândească dacă vor cu siguranţă să facă acest pas, conform spynews.ro. Marcel Toader s-a căsătorit cu Maria Constantin în septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată. Din primul mariaj, ea are un băiat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.