Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DJ-ul olandez Tiesto nu va mai performa la Super Bowl

Super Bowl

DJ-ul olandez Tiesto şi-a anulat show-ul de duminică de la Super Bowl, din Las Vegas, din cauza unei urgenţe familiale. Locul său va fi luat de DJ Kaskade, relatează Reuters.

Tiesto, al cărui nume real este Tijs Verwest, trebuia să fie DJ-ul din timpul Super Bowl, cântând înainte de meciul dintre Kansas City Chiefs şi San Francisco 49ers şi de mai multe ori pe parcursul evenimentului, conform News.ro.

La pauza Super Bowl va cânta Usher, câştigător a opt premii Grammy.

"Eu şi echipa mea pregătim ceva cu adevărat special de luni de zile, dar o urgenţă personală de familie mă obligă să mă întorc acasă duminică dimineaţa", a declarat Tiesto într-o postare pe X.

"A fost o decizie grea să lipsesc de la meci, dar familia este întotdeauna pe primul loc. Le mulţumesc celor de la @NFL pentru colaborare şi aştept cu nerăbdare să lucrăm cu ei pentru a oferi ceva incredibil împreună în viitor!", a spus el.

Câştigătorul premiului Grammy, în vârstă de 55 de ani, se numără printre cei mai populari şi mai bine plătiţi DJ de mai bine de două decenii.

El a fost votat printre cei mai buni cinci din lume de către DJ Magazine în fiecare an din 2002 până în 2017.

Tiesto va fi înlocuit de DJ-ul american Kaskade, care a spus că şansa de a cânta la Super Bowl este "absolut uluitoare".

"Să pot fi primul muzician de muzică electronică la experienţa completă a Super Bowl organizat în Las Vegas pare ca şi cum m-aş întoarce acasă şi sunt mai mult decât încântat să îmi reprezint comunitatea", a declarat Kaskade pe X.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.