Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Djokovic, după victoria din primul tur de la Australian Open: 'Nu mai am probleme la picior'

Nu mai am probleme la picior, mă simt bine, a declarat jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic marţi, după victoria din primul tur de la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, cu 6-3, 6-4, 6-0, în faţa spaniolului Roberto Carballes, scrie AFP.

Sârbul a jucat tot meciul cu un pansament mare pe coapsa stângă, după ce a acuzat probleme la ischiogambieri în zilele anterioare, la antrenamente, potrivit Agerpres.

"Nu sunt încă sută la sută, dar voi ajunge acolo. Astăzi a fost un test bun pentru mine, nu m-am antrenat foarte intens în zilele precedente", a mărturisit Djokovic.

"Sunt foarte fericit pentru că am simţit că lucrurile se îmbunătăţesc pe măsură ce intram în joc. La picior nu am mai avut probleme, este un semn bun", a adăugat el.

Sârbul s-a impus după un meci de 2 ore şi 3 minute în faţa lui Carballes (75 ATP), meci în care a reuşit 9 aşi (faţă de 4 ai spaniolului), ambii jucători făcând câte o dublă greşeală.

În runda următoare, Djokovic, care anul trecut nefiind vaccinat anticovid fost expulzat din Australia şi nu a putut participa la turneu, va juca împotriva învingătorului din partida care-i opune pe francezul Enzo Couacaud (191 ATP), venit din calificări, şi bolivianul Hugo Dellien (131 ATP).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.