Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Djokovic se va duela cu Medvedev în semifinala turneului de la Dubai

Novak Djokovic și Daniil Medvedev s-au calificat joi în semifinalele turneului de tenis ATP 500 de la Dubai, și au stabilit o semifinală interesantă, între actualul lider mondial și unul detronat anul trecut.

Novak Djokovic este în semifinala de la Dubai după ce l-a învins pe Hubert Hurkacz cu 6-2, 7-5, extinzându-și seria de victorii la 20 de meciuri la rând, scrie Mediafax.

Djokovic nu a pierdut anul acesta câștigând toate cele 15 meciuri de până acum, iar la acestea se adaugă și cele de la ATP Final.

A fost încă o performanță impresionantă a sârbului, care a avut o linie de statistică solidă cu 4 ași, 19 lovituri câștigătoare și doar 7 erori neforțate.

Daniil Medvedev și-a uimit fanii la Dubai Championships, reușind o revenire incredibilă și învingându-l pe Borna Coric în sferturile de finală.

După ce a câștigat primul set cu 6-3, Medvedev s-a văzut condus cu 2-0 în setul al doilea. Dar, în loc să cedeze sub presiune, numărul trei mondial s-a mobilizat și a a avut o serie senzațională de 21 de puncte consecutive pentru a câștiga meciul cu 6-3, 6-2.

Pentru Medvedev este a 12-a victorie consecutivă, astfel că semifinala de vineri va fi una care va întrerupe șirul meciurilor fără înfrângere al unuia dintre combatanți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.