Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Djokovici nu exclude varianta de a lupta pentru aur la Jocurile Olimpice din 2028

novak djokovic

Novak Djokovici va împlini 41 de ani când vor avea loc Jocurile Olimpice de la Los Angeles, dar numărul unu mondial spune că nu exclude posibilitatea de a concura pentru aurul olimpic în 2028, relatează Reuters, potrivit news.ro.

Sârbul în vârstă de 36 de ani a câştigat un număr record de 24 de titluri de grand slam, dar nu a reuşit decât un bronz în patru participări la Jocurile Olimpice, deşi va avea o nouă ocazie de a-şi îmbunătăţi palmaresul la JO de la Paris din această vară.

"Totul este în cărţi, doar că nu ştiu câte cărţi mai am", a declarat Djokovici zâmbind atunci când a fost întrebat despre LA 2028, joi, într-o conferinţă de presă la Indian Wells. "Este încă foarte departe să mă gândesc la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, dar gândul mă entuziasmează, desigur. Mi-ar plăcea să joc asta, dar ... încă nu pot să îmi iau un angajament în acest sens".

Djokovici a spus că va lua lucrurile "an cu an" pentru a vedea cum rezistă corpul şi motivaţia sa.

"Devine din ce în ce mai greu, dar încă iubesc acest sport şi am continuat să concurez la cel mai înalt nivel", a spus el. "Sunt încă numărul unu, aşa că simt în acest moment că vreau să continui, să încerc să fac mai multă istorie".

Djokovici aspiră la un al şaselea titlu record la Indian Wells, după ce în ultimii cinci ani nu a putut intra în SUA din cauza restricţiilor de călătorie legate de pandemia COVID-19.

El a câştigat turneul de trei ori consecutiv în perioada 2014-2016, după ce a triumfat şi în 2008 şi 2011, dar a pierdut în turul al treilea în faţa germanului Philipp Kohlschreiber, acum retras, la ultima sa apariţie din 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.