Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Djokovici va juca la Indian Wells pentru prima dată după 2019

novak djokovic

Novak Djokovici este aşteptat să revină la Indian Wells pentru turneul BNP Paribas Open de luna viitoare, după o pauză de cinci ani din cauza COVID-19 şi a restricţiilor de călătorie din SUA. Sârbul se află pe lista de înscrieri publicată miercuri de organizatorii turneului, relatează Reuters, potrivit news.ro.

De asemenea, pe lista de participanţi la masculin se află şi triplul campion de la Indian Wells, Rafa Nadal, care a ratat Australian Open de luna trecută din cauza unei rupturi musculare, dar a fost inclus pe lista de înscrieri pentru turneul ATP 250 de la Doha din 19-24 februarie.

Djokovici, numărul unu mondial, a cărui ultimă apariţie la Indian Wells în 2019 s-a încheiat cu o eliminare în turul al treilea, va încerca să obţină un al şaselea titlu, performanţă fără precedent, la ceea ce este considerat cel mai mare turneu de tenis în afara celor patru grand slamuri.

Ediţia din 2020 a BNP Paribas Open a fost anulată din cauza epidemiei de COVID-19, iar Djokovici a ratat următoarele trei ediţii, deoarece Statele Unite nu au permis intrarea în ţară a străinilor nevaccinaţi.

Printre celelalte nume de pe listă se numără campionul en-titre Carlos Alcaraz, câştigătorul de la Australian Open, Jannik Sinner, şi Taylor Fritz, care în 2022 a devenit primul american de după Andre Agassi care a câştigat titlul de la Indian Wells.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.