Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dmitri Medvedev amenință țările NATO și SUA cu bomba nucleară strategică: 'Ar putea fi folosite pentru o astfel de protecție!'

VKontacte
Dmitri Medvedev

Dmitri Medvedev, vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, a afirmat joi că referendumurile în „republicile” din Donbas vor avea loc, fără cale de întoarcere.

„Rezultatele deciziilor comandantului suprem suprem din 21.09.22

1. Vor avea loc referendumuri, iar republicile Donbass și alte teritorii vor fi acceptate în Rusia.

2. Protecția tuturor teritoriilor care s-au alăturat va fi întărită semnificativ de către Forțele Armate Ruse.

3. Rusia a anunțat că nu numai capacitățile de mobilizare, ci și orice arme rusești, inclusiv arme nucleare strategice și arme bazate pe noi principii, ar putea fi folosite pentru o astfel de protecție.

Prin urmare, diverși idioți pensionari cu dungi de generali nu trebuie să ne sperie vorbind despre o lovitură a NATO asupra Crimeei. Rachetele hipersonice este garantat că vor putea atinge obiectivele din Europa și Statele Unite mult mai rapid.

Dar instituția occidentală, în general, toți cetățenii țărilor NATO trebuie să înțeleagă că Rusia și-a ales propria cale. Nu există cale de întoarcere”, a spus Medvedev, pe canalul său de Telegram.

Referendumuri de alipire la Federația Rusă o să fie organizate în Zaporojie, Donețk, Lugansk și Herson în următoarele zile. Federația Rusă a anunțat că trimite suplimentar trupe militare în aceste regiuni, pentru a asigura securitatea scrutinului. Forțele pro-ruse care administrează aceste zone au început deja să pregătească buletinele de vot pentru referendum. Țările Occidentale au anunțat că nu o să recunoască aceste rezultate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.