Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dmitri Medvedev critică poziţia Occidentului faţă de Georgia şi Crimeea: 'Puncte fără întoarcere pot fi considerate două date'

VKontacte
Dmitri Medvedev

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, a spus că agresiunea Georgiei împotriva Osetiei de Sud în 2008 și refuzul de a recunoaște rezultatele referendumului din Crimeea din 2014 constituie două puncte fără întoarcere, scrie Rador.

"Puncte fără întoarcere pot fi considerate două date. Prima este toamna anului 2008, când lumea occidentală a sprijinit agresiunea Georgiei împotriva poporului osetin", a scris politicianul într-un articol publicat în "Izvestia".

El a subliniat că "agresorului i s-a dat atunci o ripostă rapidă și fermă".

Al doilea punct de cotitură, a arătat Medvedev, a fost "primăvara lui 2014, când poporul din Crimeea și-a exprimat voința în cadrul unui referendum legitim, întorcându-se pentru totdeauna la patria lor istorică".

"Acest lucru a provocat lumii occidentale o isterie înverșunată și neputincioasă, care ține până în prezent", a remarcat vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse în articolul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.