Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Armistițiile Rusia - Ucraina vor fi de scurtă durată: Medvedev anunță că războiul va dura zeci de ani

putin medvedev

Fostul preşedinte şi premier rus Dmitri Medvedev, văzut ca unul dintre cei mai fideli aliaţi ai lui Vladimir Putin, a declarat că războiul din Ucraina ar putea dura zeci de ani, cu perioade lungi de lupte întrerupte de armistiţii, a relatat joi agenţia rusă de presă RIA, citată de Reuters.

"Acest conflict va dura foarte mult timp, cel mai probabil zeci de ani", a declarat Medvedev, citat de RIA. "Atât timp cât există o astfel de putere (la Kiev - n.r.), vor fi, să zicem, trei ani de armistiţiu, doi ani de conflict şi totul se va repeta", a continuat el, reiterând afirmaţia Moscovei că Ucraina este un stat nazist.

Dmitri Medvedev, în prezent vicepreşedinte al puternicului Consiliu de Securitate al lui Putin, a făcut aceste declaraţii în timpul unei vizite în Vietnam.

De la începutul războiului din Ucraina, Medvedev face adesea comentarii radicale, iar luna trecută a descris autorităţile ucrainene ca fiind o infecţie. În ianuarie, Medvedev a spus că, dacă Rusia ar fi învinsă, ar putea declanşa un război nuclear, reaminteşte Reuters.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.