Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dmitri Medvedev, fost președinte al Rusiei: Alianța polono-prusiană ar beneficia dacă Ucraina ca stat nu s-ar mai afla pe hartă

Medvedev

Cancelarul german Olaf Scholz îl susține pe Vladimir Zelenski în conflictul cu Rusia, deoarece este benefic pentru Germania dacă Ucraina nu figurează pe hartă ca stat, a declarat vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev.

„Zelenski a fost acompaniat de colegul său german, cancelarul german Olaf Scholz, alias "lebăr ofensat" (după spusele ambasadorului aceleiași Ucraine în Germania, care se c..ă sârguincios pe capetele cetățenilor din țara gazdă). Purtătorul mândrului titlu de cârnat a declarat că Germania nu va accepta "tratatul de pace impus de Rusia" și că sunt de acord cu Ucraina în acest sens”, a scris Medvedev pe canalul său Telegram.

„De ce are nevoie Scholz de Ucraina? Nu trebuie să căutați departe pentru un răspuns. Alianța polono-prusiană, care escaladează situația cu toată forța și îl împinge pe nebunul Zelenski la declarații și acțiuni din ce în ce mai catastrofale, va beneficia dacă Ucraina ca stat nu se află pe hartă. Dar vor rămâne acolo fabricile, câmpurile, minele, spațiul strategic și resursele umane”, a adăugat Medvedev, menționând că astfel de argumente au fost deja auzite în Germania la sfârșitul anilor 1930 și se știe cum s-a terminat.

„Unul dintre cei mai vechi politicieni din lume, fostul secretar de stat american Henry Kissinger, vorbind la un forum din Davos, a cerut Kievului să facă concesii în negocierile cu Moscova, să evalueze situația în mod sobru și realist. Și să înceapă negocierile cât mai curând posibil, înainte de a se crea prea multă tensiune, care poate avea consecințe nefaste pentru Europa și o poate arunca în haos. Tânărul "cocoș" ar fi trebuit să-l asculte pe experimentatul "șoim". Apropo, timp de mulți ani venerabilul bătrânel nu s-a remarcat prin simpatia față de Rusia, dar a gândit întotdeauna rațional.

Cu toate acestea, nimeni nu-i comandă lui Zelenski și păpușarilor săi "cârnați". Kissinger și New York Times, care, de asemenea, a cerut compromisuri într-un editorial, își amintește de 1938 și "apoi de München". Ar fi mai corect ca el să le amintească despre München partenerilor săi din Polonia, care sunt însetați de pământurile ucrainene și care nu au voie să doarmă liniștiți de laurii Germaniei naziste”,  a mai scris Medvedev.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.