Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medvedev îl vrea mort pe Biden: 'Cu atât va fi mai bine pentru lumea noastră suferindă'

Dmitri Medvedev

Medvedev îl vrea mort pe Biden: 'Cu atât va fi mai bine pentru lumea noastră suferindă'

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, consideră că moartea președintelui american Joe Biden ar aduce un „bine” pentru societate. El a invocat citate din Aplocalipsă, în momentul în care vorbea despre sprijinul american pentru Ucraina.

„'Conflictul din Ucraina se va încheia odată ce Congresul SUA va vota pentru a oferi un nou sprijin Kievului', a spus Biden. Ne-am putut aminti pentru a suta oară despre demența bătrânului și corupția fiului său. Despre interesele complexului militar-industrial american și influența statului profund. Despre războiul dintre democrați și conservatori și strângerea dintre state și guvernul federal al SUA.

Dar o să vă spun altceva. Declarația lui Biden este absolut rea. Căci el a spus: 'Ucideți-vă unii pe alții mai departe. Cu cât mor mai mulți oameni, cu atât mai bine. Vreau cât mai multe morți posibil...”

Cu adevărat, „și m-am uitat și iată, un cal palid și pe el un călăreț al cărui nume era „moarte”; și iadul L-a urmat” (Apocalipsa Apostolului Ioan, 6:8).

Prin urmare, cu cât călărețul de pe calul palid îl va lua cu el pe Joseph Robinett Biden, cu atât va fi mai bine pentru lumea noastră suferindă", a spus Medvedev, pe Telegram.

Context

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a avertizat că Ucraina va fi înfrântă în acest război dacă ajutorul american în valoare de 60 de miliarde rămâne blocat în Congresul american, în timp ce Rusia îşi sporeşte presiunea în estul Ucrainei. Programul american de asistenţă militară şi economică destinată Kievului, în sumă de 60 de miliarde de dolari, este blocat în Congres de la sfârşitul anului trecut, din cauza opoziţiei aleşilor republicani care-l susţin pe Donald Trump, odată cu apropierea alegerilor prezidenţiale americane prevăzute în noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.