Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dmitri Medvedev: 'Toată lumea se uită și se gândește cum să ia o parte din Rusia. Avem toate tipurile de arme. Sunt suficiente!'

VKontacte
Dmitri Medvedev

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, consideră că forțele de descurajare nucleară ale Rusiei au fost cele care au salvat țara de la distrugere. "Dacă nu ar fi arsenalul nuclear strategic, am fi sfâșiați. Este o țară uriașă, este bogată și toată lumea se uită și se gândește cum să o ia sau să o împartă în părți, iar apoi, încet-încet, și-a însușit totul", a declarat Medvedev, marți, relatează Interfax.

Subliniind că "susținem neproliferarea armelor nucleare și punerea în aplicare a unor acorduri binecunoscute", vicepreședintele Consiliului de Securitate a remarcat: "Cu toate acestea, statele care simt presiune asupra lor, ce fac? Ei încearcă să creeze arme nucleare"."Și oricât de dur ar suna, într-o mare măsură acest lucru îi împiedică pe cei mai fierbinți șefi, mai ales în alianțele neprietenoase, să ia decizii anti-ruse. Așa a fost, așa este și așa va fi", a spus Medvedev.

Potrivit acestuia, "avem totul pentru a asigura suveranitatea, independența, integritatea teritorială și bunăstarea întregii noastre țări".

Medvedev a mai spus că Federația Rusă are destule arme de toate tipurile. "Toate tipurile de arme sunt suficiente și, indiferent cât de mult speră dușmanii, 'vor rămâne fără ea, s-a terminat', să nu spere", a spus el.

Medvedev a menționat că, după prăbușirea URSS, multe poziții din complexul militar-industrial au fost pierdute, dar în ultimii douăzeci de ani, puterea "industriei de apărare" a crescut serios.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.