Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă - Dmitri Peskov anunță că situația juridică și militară a regiunilor unde au loc referendumuri se va schimba radical

stiri.md
Dmitri Peskov

Kremlinul a anunţat că situația din zona de război din Ucraina, după anunţarea rezultatelor referendumurilor, se va schimba radical, din punct de vedere juridic. Întrebat de jurnaliști cum se va schimba situația după referendumuri și dacă numărul atacurilor în zonele unde au loc lupte s-ar putea reduce, Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin, a răspuns: ''Va depinde de partea ucraineană, de dreptul internațional, de toate implicațiile relevante legate de securitatea acelor teritorii'', scrie Rador.

La rugămintea jurnaliștilor să comenteze declarațiile oficialilor din Turcia, potrivit cărora, la Samarkand, Vladimir Putin l-a informat pe președintele turc, Recep Tayyip Erdoğan, despre disponibilitatea sa de a reveni la masa negocierilor cu Ucraina, dar în cadrul unor noi condiții, Peskov a spus: ''Președintele a declarat că, în mod evident, Rusia îşi menţine disponibilitatea de a negocia, dar, pe măsură ce situația se schimbă, se schimbă și condițiile - am susţinut asta în repetate rânduri". "Dar, în general, principiile se menţin aceleași: toate obiectivele operațiunii militare speciale (trebuie atinse - nota IF)", a adăugat Peskov. "Dar, după cum am mai spus-o în cadrul negocierilor, partea ucraineană a părăsit complet platforma negocierilor, așadar operațiunea militară specială continuă'', a precizat Dmitri Peskov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.