Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ la Kremlin: Cel mai apropiat om al lui Vladimir Putin are CORONAVIRUS

Vladimir Putin

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus Vladimir Putin, Dmitri Peskov, a anunţat marţi că a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus şi în prezent urmează tratament în spital, transmite AFP.

''Da, sunt bolnav. Primesc tratament'', a spus Peskov, fără a da alte detalii, potrivit agenţiilor ruse de presă TASS, Interfax şi RIA Novosti.

Citește și: Revoluție în Poliție! Sistem de recunoaștere facială pentru IGPR! Achiziție de aproape un milion de euro!

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a declarat că nu s-a întâlnit cu preşedintele Vladimir Putin în ultima lună. Întrebat când s-a întâlnit ultima dată cu Vladimir Putin, Dmitri Peskov a răspuns: "Acum mai mult de o lună".

În urmă cu două săptămâni, premierul rus Mihail Mişustin a anunţat că are coronavirus, fiind înlocuit temporar de prim-vicepremierul Andrei Belusov. De asemenea, ministrul rus al Culturii, Olga Liubimova, şi cel al Construcţiilor, Vladimir Iakuşev, au fost diagnosticaţi ca având coronavirus.

Citește și: Înregistrare explozivă! Raed Arafat somează firma care a câștigat contractul de 600 de milioane de euro în fața lui Deltamed

În Rusia se înregistrează 232.243 de cazuri de coronavirus şi 2.116 decese, conform datelor centralizate de Universitatea Johns Hopkins (SUA).

Rusia a raportat luni 11.656 de cazuri noi de COVID-19, o creştere zilnică record, care aduce numărul total al contaminărilor la 221.344. Potrivit site-ului worldometers, în ultimele 24 ore s-au înregistrat 10.899 noi cazuri şi 107 noi decese, al căror număr ajunge la 2.116.

Citește și: Sunt anunțate noi măsuri! Ce vor trebui să facă pasagerii în avion .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.