Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dmitri Peskov desființează 'mitul' dublurilor preşedintelui rus: 'Avem un singur Putin'

Ria Novosti
dmitri peskov

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a încercat din nou să risipească ceea ce o agenţie de presă de stat rusă a descris drept "mituri" despre "dublurile" lui Vladimir Putin.

"Avem un singur Putin", a declarat el la o nouă expoziţie naţională. "Acum, 'experţii' fac presupuneri - sunt trei sau patru şi pe care acum îi vedem în fiecare zi - în această dimineaţă au depus flori la monumentul lui Minin şi Pozharsky - aceasta este a treia sau a patra 'dublură', nu este clar", scrie Tass.

Conform The Guardian, luna trecută, Peskov a declarat, ca răspuns la o afirmaţie potrivit căreia Putin s-ar fi îmbolnăvit: "Aceasta face parte din categoria păcălelilor informaţionale absurde pe care o serie întreagă de mass-media le discută cu o tenacitate de invidiat. Acest lucru nu evocă nimic altceva decât un zâmbet".

El a declarat în aprilie: "De fapt, el a fost întotdeauna şi este mega-activ. Cu greu putem ţine pasul cu el - cei care lucrăm cu el. Energia lui este de invidiat şi nu putem decât să ne dorim să fim la fel de sănătoşi ca el".

În 2020, Putin a declarat că a refuzat o ofertă de a folosi dubluri de corp pentru protecţie personală în timpul unui conflict cu Cecenia. "Am refuzat să am dubluri. A fost în timpul celei mai dificile perioade a luptei împotriva terorismului", a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.