Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dmitri Peskov, îndemn pentru Occident: Să încetăm să mai ghicim în zațul de cafea!

anews.com.tr
peskov

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin, a specificat că mesajul anual al președintelui Putin rostit în faţa membrilor Plenului reunit al Celor două Camere ale Parlamentului rus, Adunarea Federală, este posibil să aibă loc în anul 2023.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a mai spus că mesajul președintelui rus Vladimir Putin rotit în faţa Adunării Federale nu poate fi transmis în scris, ci cu certitudine acesta va avea loc în format fizic, față în față. 'Nu există posibilitatea de a fi transmis în formă scrisă. Anul viitor acesta cu certitudine va fi rostit. Să încetăm să mai ghicim în zațul de cafea', a declarat Peskov, în timpul unui briefing din 14 decembrie, informează Rador.

Marţi, Peskov a negat faptul că mesajul președintelui Putin este programat să fie rostit în faţa Adunării Federale pe 27 decembrie.

Președintele Comitetului constituţional din cadrul Consiliului Federației, Andrei Klişas, ​​a susţinut că practic, Constituția Rusiei nu stabilește termenii când trebuie rostit mesajul președintelui în Adunarea Federală, ci șeful statului stabilește în mod independent procedura și termenii acestui eveniment. Articolul 84 din Constituție prevede că președintele Federației Ruse se adresează Adunării Federale cu 'mesaje anuale despre situația din țară, despre principalele direcții ale politicii interne și externe a statului'.(

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.