Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dmitri Peskov reacționează la prăbușirea avionului IL-76: I-au ucis pe ai lor

tass.ru
avion Il-76

Secretarul de presă al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov, a comentat prăbușirea avionului rusesc de transport Il-76 în regiunea Belgorod, notează Rosbalt, potrivit Rador Radio România.

"Schimbul de prizonieri este un proces care se desfășoară într-o tăcere deplină. Faptul că ucrainenii și-au ucis proprii prizonieri care deja exact peste 24 de ore ar fi trebuit să se găsească acasă, este un lucru absolut monstruos", a declarat Peskov jurnaliștilor, citat de publicația Izvestia.

De asemenea, el a redirecționat către armată întrebarea despre aparatul Il-76 doborât. "Numai militarii pot spune acest lucru, este prerogativa lor, ei au dat informațiile generale", a adăugat Peskov. Comentând apelul lui Volodimir Zelenski la o anchetă internațională în cazul accidentului aviatic, Peskov a declarat că Moscova este de acord, dacă anchetatorii se vor apuca imediat să ancheteze acțiunile Kievului.

"Dacă el are în vedere o anchetă internațională privind acțiunile criminale ale regimului de la Kiev - aceasta este categoric necesar", a precizat Peskov, potrivit Interfax. Peskov a propus să se telefoneze la Biroul lui Zelenski și să se pună întrebarea de ce a fost doborât avionul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.