Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA, 20 de ani - Crin Bologa: Direcția a avut însemnate reușite în lupta contra marii corupții dar și perioade grele; Avem dosare cu prejudicii de 4 mld. euro

Inquam Photos / George Calin
bologa

Procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA) Crin Bologa, transmite că lupta împotriva corupției continuă prin asigurarea unor anchete profesioniste  cu standarde ridicate de probe care să asigure succesul în instanță a dosarelor.

Acesta a amintit fugitiv despre numeroasele victorii ale Direcției în dosare complexe, cu prejudicii uriașe sau cu demnitari însemnați ai statului român, condamnați definitiv.

La evenimentul organizat de Direcție participă președintele României, Klaus Iohannis, procurorul general al României, Gabriela Scutea, ministrul Justiției Cătălin Predoiu, președintele instanței supreme, Corin Corbu, reprezențanți ai CSM, șefii structurilor teritoriale ale Direcției dar și membrii ai societății civile.

Un alt aspect menționat de procurorul șef al DNA înainte de a da cuvântul președintelui României a fost acela că DNA are în prezent în lucru dosare cu prejudicii totale de patru miliarde de euro.

„Avem dosare penale în lucru cu prejudicii estimate la patru miliarde de euro. Lupta aceasta trebuie conjugată cu voință politică dar și cu suportul tinerelor generații pentru muncă asiduă și cu dorință de performanță”, a arătat procurorul-șef al DNA, Crin Bologa.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.