Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA - 52 de inculpaţi, condamnaţi la pedepse între 5 ani închisoare şi 1 an şi 4 luni cu suspendare, în septembrie şi octombrie, în dosare DNA

dosare

Un director instituţie publică, un avocat, un lector universitar, un inspector şcolar, un medic de spital judeţean, un primar comună se află printre cei 52 de inculpaţi, condamnaţi la pedepse între 5 ani închisoare şi 1 an şi 4 luni cu suspendare, în septembrie şi octombrie, în dosare instrumentate de DNA, potrivit news.ro.

”În lunile septembrie şi octombrie 2023, în dosarele de corupţie instrumentate de D.N.A. au fost condamnaţi 52 inculpaţi prin 45 hotărâri judecătoreşti definitive, pentru infracţiuni de luare şi dare de mită, trafic de influenţă, abuz în serviciu, fraudarea fondurilor europene etc”,transmite luni DNA.

Pedepsele dispuse de judecători faţă de cei 52 inculpaţi variază între 5 ani închisoare şi 1 an şi 4 luni cu suspendarea executării pedepsei.
Printre cei condamnaţi definitiv se află: un director instituţie publică, un avocat, un lector universitar, un inspector şcolar, un medic de spital judeţean, un primar comună.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.